Introductie in ISO 15189:2012

Home Evenementen Introductie in ISO 15189:2012
Kerteza Academy

Organisator

Kerteza Academy
Telefoon
+32 14 25 90 00
Email
academy@kerteza.com
Website
https://kerteza-academy.com/
  • Praktische informatie:

    Wij bieden trainingen en opleidingen aan die in uw eigen organisatie georganiseerd worden. Deze worden volledig op maat van uw organisatie ingericht. In overleg met u zullen wij bepalen welke onderwerpen tijdens de cursus best centraal staan. Ook het aantal cursisten, data en de locatie van de training wordt in overleg afgestemd.
    Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.

Certificaat: Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van deelname.
Syllabus: Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s en oefeningen.

Introductie in ISO 15189:2012

Een kwaliteitssysteem implementeren, verder ontwikkelen, aansturen of toetsen vereist een goed begrip en kennis van de norm. Deze e-learning leert u de ISO 15189:2012 norm te interpreteren, zodat u deze effectief leert te vertalen naar de praktijk in uw organisatie. U verkrijgt inzicht in de essentie van de norm zodat de toepassing daarvan in uw eigen organisatie een stuk eenvoudiger zal zijn.

Doel

Tijdens deze training leert u met welk doel een specifieke norm ontwikkeld werd, wat de samenhang tussen de verschillende onderdelen is en hoe u die dient te interpreteren.

De training norminterpretatie leert u de basisfilosofie en de belangrijkste principes van de norm, de samenhang tussen de verschillende onderdelen en hoe u de normcriteria kunt interpreteren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die belang heeft bij het correct gebruiken en interpreteren van de ISO 15189:2012 zoals directie, leidinggevenden, kwaliteitsfunctionarissen, stafmedewerkers, auditoren, professionals en overige medewerkers.

Na deze training spreken alle deelnemers dezelfde ‘taal’ als het gaat om de ISO 15189:2012 norm. Hierdoor is uw organisatie in staat om de ISO 15189:2012 norm op de juiste manier te vertalen naar de eigen organisatie.

Programma

Tijdens de e-learning komen volgende zaken aan bod:

  • Filosofie, interpretatie en gebruik van de ISO 15189:2012 norm

Delen op:

Vraag meer informatie aan

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven