Introductie in ISO 15189:2012 (e-learning)

Home Evenementen Introductie in ISO 15189:2012 (e-learning)

Prijs

€145,00
Kerteza Academy

Organisator

Kerteza Academy
Telefoon
+32 14 25 90 00
Email
academy@kerteza.com
Website
https://kerteza-academy.com/
  • Praktische informatie:

    De doorlooptijd van de module is ongeveer 4 tot 6 uur. U kan die in stukken opsplitsen maar de module kan slechts één keer volledig doorlopen worden. U betaalt voor deze module €145 per persoon (exclusief btw). Als u de e-learning module wil volgen, verzoeken wij u om het inschrijfformulier in te vullen. Nadien ontvangt u per mail een factuur en na betaling van de factuur krijgt u toegang tot de module. U ontvangt daarvoor per mail een link en een account voor het Kerteza-Academy platform en de module. Wij vragen u vanwege auteursrechten wel uw eigen exemplaar van de ISO 15189:2012 norm bij de hand te hebben bij het doorlopen van de module. Na het afwerken van de complete module ontvangt u van ons een digitaal certificaat van deelname.

Introductie in ISO 15189:2012 (e-learning)

Een kwaliteitssysteem implementeren, verder ontwikkelen, aansturen of toetsen vereist een goed begrip en kennis van de norm. Deze e-learning leert u de ISO 15189:2012 norm te interpreteren, zodat u deze effectief leert te vertalen naar de praktijk in uw organisatie. U verkrijgt inzicht in de essentie van de norm zodat de toepassing daarvan in uw eigen organisatie een stuk eenvoudiger zal zijn.

Doel

Tijdens deze e-learning leert u met welk doel een specifieke norm ontwikkeld werd, wat de samenhang tussen de verschillende onderdelen is en hoe u die dient te interpreteren.

De e-learning norminterpretatie leert u de basisfilosofie en de belangrijkste principes van de norm, de samenhang tussen de verschillende onderdelen en hoe u de normcriteria kunt interpreteren.

Werkwijze

Tijdens de training worden werkvormen gebruikt die geschikt zijn voor e-learning.

Tevens wordt door norminterpretatie-oefeningen en door een uitgebreide toelichting op de normen meer inzicht verkregen in de ISO 15189:2012 norm.

Na het afwerken van de complete module kan u een toets afleggen.

De kernwoorden bij het beoogde resultaat voor uw volgende audits zijn:
objectiviteit, professionaliteit, methodisch handelen en hoogwaardige kwaliteit.

Doelgroep

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die belang heeft bij het correct gebruiken en interpreteren van de ISO 15189:2012 zoals directie, leidinggevenden, kwaliteitsfunctionarissen, stafmedewerkers, auditoren, professionals en overige medewerkers.

Na deze e-learning spreken alle deelnemers dezelfde ‘taal’ als het gaat om de ISO 15189:2012 norm. Hierdoor is uw organisatie in staat om de ISO 15189:2012 norm op de juiste manier te vertalen naar de eigen organisatie.

Programma

Tijdens de e-learning komen volgende zaken aan bod:

  • Filosofie, interpretatie en gebruik van de ISO 15189:2012 norm

Delen op:

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deze e-learning module door onderstaand formulier in te vullen.

Verloopt uw inschrijving via derden?

(Indien neen, ga verder vanaf instelling)

Instelling:

Indien u als privé persoon inschrijft zet u bij Instellingsnaam en bij afdeling a.u.b. "geen".

Op het bedrag wordt door Kerteza geen btw in rekening gebracht, indien u of uw organisatie beschikt over een geldig Nederlands btw-nummer. In dat geval kunnen wij factureren met verlegging van btw-heffing.

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven