Training tot intern auditor (open inschrijving)

Home Evenementen Training tot intern auditor (open inschrijving)

Datum

Datum

21 sep 2021
28 sep 2021

Prijs

€995,00

Locatie

Officecenter Geel
Kleinhoefstraat 5, 2440 Geel
Website
https://goo.gl/maps/koVk6QyP5YBZh4xx9
 • Praktische informatie: Deze tweedaagse training wordt verzorgd in de Officenter te Geel (B). U betaalt voor deze training €995 per persoon (exclusief BTW). In de prijs zijn naast deelname aan de training ook lunch, koffie en thee inbegrepen.
Kerteza Academy

Organisator

Kerteza Academy
Telefoon
+32 14 25 90 00
Email
academy@kerteza.com
Website
https://kerteza-academy.com/
Certificaat: Na afronding van de training ontvangt u op basis van aanwezigheid en actieve deelname een certificaat van deelname.
Syllabus: Aan het begin van de training ontvangen deelnemers een syllabus met het programma, achtergrondinformatie als naslag, de gebruikte dia’s en oefeningen.

Training tot intern auditor (open inschrijving)

Voor iedereen die als intern auditor aan de slag wil gaan, bieden wij deze tweedaagse training met ‘open inschrijving’ aan in Nederland en Vlaanderen. De training kan ook in uw organisatie georganiseerd worden.

Deze training is speciaal ontwikkeld voor personen die zich willen bekwamen in het voorbereiden, uitvoeren en professioneel uitvoeren van interne audits.

Het uitvoeren van een interne audit vereist dezelfde vaardigheden ongeacht branche of sector. Daarom heeft Kerteza een universele audittraining en casuïstiek ontwikkeld waaraan mensen met verschillende achtergronden en sectoren (zorg, dienstverlening, overheid, industrie, luchtvaart, petrochemie, …) kunnen deelnemen. Tijdens deze training komt een aantal referentiekaders aan bod waaronder JCI, Qmentum global, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 27001:2019, HKZ, Prezo, ….
Daarbij laten wij zien dat er veel overeenkomsten zijn en dat deze allen bedoeld zijn om organisaties beter te laten presteren. Daarin wordt een gemeenschappelijke deler en de ‘bedoeling’ van normen behandeld. Naast een pragmatische benadering van de norminterpretatie (vertrekkende vanuit de ‘geest’ niet ‘letter’ van de norm), gaat deze training voornamelijk in op het aanleren en aanscherpen van auditvaardigheden. De training voldoet aan de ISO 19011:2018 (richtlijnen voor auditen van een managementsysteem). De deelnemers leren op een gestructureerde, efficiënte en effectieve wijze een audit voor te bereiden. Tijdens de uitvoering van de audit weten de deelnemers hoe zij de essentie van de norm en de werkprocessen kunnen toetsen. De bevindingen leren zij vastleggen in een professioneel en met objectieve feiten onderbouwd auditrapport.

Doel

Het doel van de training is:

 • Interne audits uitvoeren vanuit de basisfilosofie van normenkaders
 • Uitvoeren van audits die aansluiten bij zowel de essentie van de organisatieprocessen als bij de essentie van de normenkaders
 • Inoefenen van vaardigheden om op een gestructureerde manier een audit voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren
 • Opstellen van een professioneel auditrapport ten behoeve van het management
 • Het bijbrengen van de nodige kennis voor het opzetten en implementeren van een intern auditsysteem
 • Het kunnen gebruiken van het intern auditsysteem voor het in stand houden van het kwaliteitsmanagementsysteem en ter voorbereiding van de externe audit
 • De kernwoorden bij het beoogde resultaat voor uw volgende audits zijn: objectiviteit, professionaliteit en methodisch handelen.

Werkwijze

Tijdens deze training vormen de door ons ontwikkelde praktijkvoorbeelden het uitgangspunt. Onze Kerteza trainer gebruikt voorbeelden die aansluiten bij de achtergrond van de deelnemers. Deze concrete voorbeelden bewerkstelligen een maximaal leereffect bij het voorbereiden, het uitvoeren en het rapporteren van een interne audit. Tevens wordt door norminterpretatie-oefeningen en door een uitgebreide toelichting op de normen meer inzicht verkregen in het voor uw organisatie betreffende referentiekader. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij het vertalen van de normen naar uw eigen praktijksituatie.

Door het aantal deelnemers te beperken wordt een hoge efficiëntiegraad bereikt. Tijdens de presentaties en oefeningen in de training wordt de ervaring van de trainer volledig ter beschikking van de deelnemers gesteld.

Doelgroep

De audittraining is bestemd voor:

 • Iedereen die betrokken gaat worden bij de uitvoering van interne audits binnen uw organisatie
 • Kwaliteitsverantwoordelijken en kwaliteitsmedewerkers die een intern auditsysteem gaan opzetten, implementeren en onderhouden
 • Professionals en leidinggevenden die hun kennis van het kwaliteitsmanagementsysteem en de beoordeling daarvan willen verruimen en eventueel zelf interne audits willen uitvoeren

Programma

Deze training met open inschrijving bieden wij ook in-company aan.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u het contactformulier invullen of ons bellen of mailen.

Tijdens de training komen volgende zaken aan bod:

 • Opbouw van een kwaliteitsmanagementsysteem
 • De bedoeling en interpretatie van normenkaders
 • Voorbereiden van de audit
 • Efficiënt en effectief doornemen en analyseren van kwaliteitsdocumentatie
 • Opstellen van een planning voor het auditbezoek
 • Verschillende methoden bij het uitvoeren van een audit
 • Interviewtechnieken
 • Observatietechnieken
 • Communicatieve -en auditvaardigheden
 • Feitelijk rapporteren


Deel deze opleiding via

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven voor deze opleiding door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven

By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.

21/09/2021 09:00 - 21/09/2021 17:00
28/09/2021 09:00 - 28/09/2021 17:00

Training tot intern auditor in Geel € 995

Aantal personen dat u wil inschrijven:

Beschikbaar Tickets: 12
Het Training tot intern auditor in Geel ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Duineneind 16 bus 1
2460 Kasterlee
België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven