Op maat

Kerteza Academy,
bevordert uw deskundigheid

Kerteza verzorgt trainingen en opleidingen specifiek op maat gemaakt voor uw medewerkers. We doen dat zowel in-company op locatie in uw organisatie als via meeting-apps en desktop-apps.

In onze opleidingen wordt theorie afgewisseld met interactieve opdrachten en casussen. Indien gewenst ontwikkelen wij voor u een opleiding op maat, waarbij gewerkt wordt met voorbeelden en documentatie vanuit uw eigen praktijk en organisatie. Hiermee vertalen wij de leerdoelen naar uw specifieke opleidingsbehoeften. Uw vraag wordt omgezet in een programma waarin relevante kennis en vaardigheden voor uw organisatie aan bod komen.

In onze praktijkgerichte trainingen en opleidingen kunnen uw medewerkers door coaching on the job getraind worden, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een interne audit. Onder coaching en begeleiding van de docent wordt een interne audit voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers continu feedback en tips van de docent om hun vaardigheden verder te verfijnen en te ontwikkelen.

Voor meer informatie over onze opleidingen op maat en coaching on the job of voor het aanvragen van een offerte kunt u ons contactformulier invullen, bellen of mailen.

Aanvraag opleiding op maat

Wilt u de deskundigheid van uw medewerkers bevorderen? Kerteza Academy beschikt over een uitgebreid aanbod opleidingen, trainingen en workshops. U kan per thema zoeken of het volledige aanbod hieronder ontdekken.

Geen evenementen gevonden!

Ontdek wat Kerteza Academy voor u kan betekenen.

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Duineneind 16 bus 1, 2460 Kasterlee, België

Tel.: +32 14 25 90 00
E-mailadres: academy@kerteza.com

Contacteer ons

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrieven